vrijdag 20 september 2013

lang berichtje...

Het bloggen gaat de laatste tijd een beetje minder, en daar is ook een reden voor.
Ik ben de laatste tijd van alles tegelijk bezig, en heb ook veel in m'n hoofd zitten waarmee ik nog niet goed weet wat te doen.
Wel ben ik nog steeds aan het knutselen, aan het prullen, dingen aan het uitproberen, en daar kan ik jullie wel al wat van laten zien.

Laatst ben ik nog eens mogen gaan schminken, kinderen schminken dus.
ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de plek waar ik naartoe moest, had er nog nooit van gehoord.
Eenmaal op het domein werd me al veel duidelijk... dit was een paarden-happening, met mensen van over de hele wereld. ( Kon je zien doordat de naam van hun land achteraan op de jas stond)
Toen schoot de gedachte door mijn hoofd ' ik heb nog nooit een paard getekend' (grote slik en het gevoel van 'wat nu?')
dus... zo handig als mobiel internet is, gauw via Pinterest afbeeldingen gezocht van paarden, en een beetje op m'n hand staan oefenen (aangezien er nog geen kindjes waren)
Hoe hard poging 1 was mislukt, hoe perfect poging 2 wel was gelukt, zie maar:
En jawel, mijn paardje had succes. Van de, ik denk, 10 kindjes die ik heb geschminkt, waren er 6 paardjes bij :)


ook ben ik nog eens achter de naaimachine gekropen. Een vriendin van mama zag de tas die ik voor haar had gemaakt en wilde er ook zo eentje, maar dan geheel met blauwe kleuren. Zo gezegd zo gedaan, en de blauwe tas kwam onder de machine uit gekropen ( toch zo zalig wanneer het zo vlot gaat)
Haar eerste reactie: 'oooohhh'
reactie nr 2:' dit wordt mijn nieuwe werktas' ( op een heel fiere manier)
natuurlijk voel je dan ook een beetje trots in jezelf ;)Er was ook een kwestie van een hond die in de zetel wilde liggen, maar niet mocht. Het was duidelijk dat hij enkel een warm zacht plekje zocht, in plaats van op de koude vloer. Dus een grote lap stof gezocht, de zijkanten dichtgenaaid en een beetje opgevuld, en dan  krijg je een tevreden hond, en tevreden ouders ;)

En.... vandaag heeft de postbode me weer heel gelukkig gemaakt...
Ik had namelijk via de facebook van Linnen en limoen, een geweldige dame met prachtige juweeltjes, een cadeaubon van 15€ gewonnen. Deze is vrijwel onmiddellijk opgegaan aan oorbelletjes, die vandaag in de brievenbus zijn gevallen.
Dolblij, supergelukkig, springend als een klein kindje, en al direct een paar aangedaan :)

speaking of oorbellen, zelf heb ik me er ook nog even mee bezig gehouden. Weer wat leuke knoopjes combinaties gezocht, beetje lijm en hop, een aantal nieuwe knoop oorbelletjes ;)

ondertussen ben ik nog met 3 verschillende dekentjes bezig, ben ik al voor de derde keer opnieuw begonnen aan een muts die blijkbaar wel heel koppig kan zijn, en heb ik nog zoveel nieuwe ideeen dat mijn hoofd er bijna van gaat springen :)Grtjs

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel voor je leuke reactie!
Grtjs